Borongan Kids 2D Kartun Minions Neoprene Mini ransel Taktak Jalan Tas Beurat Lampu

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Pola Tipe:
kartun
Pinding Bahan:
euweuh pinding
Bahan utama:
Neoprene
gaya:
mode
Tempat Asal:
Cina
Ngaran brand:
Minions
Jumlah modél:
XHR1105
tipe:
Softback
fitur:
NO
génder:
Unisex
Paké:
dinten ransel

Bungkusan & Taliwang

Jual Unit:
item hiji
Hiji ukuran pakét: 
25X11X33 cm
Hiji beurat kotor:
0,5 kg
Waktos prosés :
Kuantitas (Piece) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 3 Bisa disawalakeun

Panjelasan Produk
Ngaran Produk
barudak mini ransel
Jumlah gaya
XHR1105
material
Neoprene
warna
biru
ukuran
24x10x32cm
jas Pikeun
kids heubeul 1-5 taun
Fitur
2D lucu desain / beurat lampu / kapasitas badag
Gambar lengkep
Produk Main kami
Kaunggulan kami
Konsumén kami
Company kami
Taros Kami
FAQ

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali