Unisex Galaxy Nebula Hip-hop Datar Bill Baseball caps Olahraga topi Snapback

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Olahraga Cap Tipe:
    Panel Style:
    5-Panel Hat
    Umur Grup:
    dewasa
    génder:
    Unisex
    bahan:
    100% poliéster
    Feature lawon:
    umum
    ukuran:
    L
    gaya:
    perbawa
    pola:
    dicitak
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    NO brand
    Jumlah modél:
    120

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    25X18X15 cm
    Hiji beurat kotor:
    0,3 kg
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Piece) 1 - 50 > 50
    Est. Waktos (dinten) 3 Bisa disawalakeun
    Panjelasan Produk
    Bahan: poliéster 
    Sareng sadaya percetakan logo leuwih galaksi
    Ukuran: 7 1/4
    Kelir pilihan
    Gambar lengkep

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali