Minions Hardtop Eva Sakola pensil Case Alat tulis pensil Tas borongan

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    tipe:
    pensil Case
    bahan:
    Eva
    novelty:
    teu
    Paké:
    Sakola & kantor
    Tempat Asal:
    Cina
    Ngaran brand:
    Minions
    Jumlah modél:
    XHRJH124
    ukuran:
    20x12x4.8cm

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    30X16X8 cm
    Hiji beurat kotor:
    0,4 kg
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Piece) 1 - 100 > 100
    Est. Waktos (dinten) 3 Bisa disawalakeun
    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk
    bisi pensil Eva
    Jumlah gaya
    XHRJH124
    material
    Eva
    warna
    koneng
    ukuran
    20x12x4.8cm

    Fitur

    Dijieun ku lightweight, waterproof na shockproof Eva, awét sarta bisa dibabawa
    Lega bolong muka kantong sahingga pikeun nyimpen rupa-rupa item tulis
    slot 6 pensil di panutup tengah jeung leuwih spasi dina panutup teh
    bisi multi fungsi anu bisa dipaké pikeun nyimpen rupa alat tulis atawa nyimpen kosmétik salaku kantong makeup
    Gambar lengkep
    Produk Main kami
    Kaunggulan kami
    Konsumén kami
    Company kami
    Taros Kami
    FAQ

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali