Katun tambahan Long Panas tahan Silicone stripes Dapur Oven Mitts Non-dieunakeun Sarung BBQ

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    pamakéan:
    open
    bahan:
    kapas
    gaya:
    dicitak
    desain:
    Dieunakeun-tahan
    Tempat Asal:
    Cina
    Jumlah modél:
    OM161102

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    20X35X4 cm
    Hiji beurat kotor:
    0,3 kg
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Piece) 1 - 100 > 100
    Est. Waktos (dinten) 3 Bisa disawalakeun
    Panjelasan Produk

    Jumlah modél: OM161102

    Bahan: katun twill 100%

    Ukuran: 18x33cm

    Gambar lengkep
    FAQ

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali