Tentang Kami

Jinhua Y & Q Pantun Co.LTD mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir nu husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi rupa-rupa kantong, midang jeung asesoris fashion. Sakabéh produk matuh standards.We kualitas internasional anu lokasina di Jinhua Kota, Propinsi Zhejiang kalawan aksés transportasi merenah. Ngawengku hiji wewengkon 6000 méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 150 pagawé, fasilitas kami ogé-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi nyandak urang kana ngajamin kapuasan customer, Kusabab 2012, urang cooperated kalawan loba merek kawentar tur jadi licensee ekslusif tina Disney, Madagaskar, Kumamon, sarta Minions. Kalawan harga nu lumrah jeung jasa saatos-diobral dipercaya, kami geus jadi suppliers konci Wal-Kemranjén, Carrefour, metro, Margamulya, sarta toko internasional jeung domestik sejenna well-dipikawanoh, jeung loba taun pangalaman dina produksi OEM na ODM, urang kudu kayakinan pikeun minuhan sasuai ka nu Anjeun kalawan harga kalapa, produk kualitas alus, pangiriman pas waktuna. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung silih ayaan!

Jinhua Y & Q Pantun Co.LTD