16 "Minions Kids ABS mawa-on koper Trolley Case Travel bagasi Jeung roda

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Departemen Nami:
    barudak
    tipe:
    bahan:
    ABS
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Minions
    Jumlah modél:
    XHR612022

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    32X25X48 cm
    Hiji beurat kotor:
    3.0 kg
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Piece) 1 - 100 > 100
    Est. Waktos (dinten) 3 Bisa disawalakeun
    Panjelasan Produk
    Material : lightweight and durable polycarbonate ABS
    Desain lucu jeung sagala-leuwih Minions percetakan
    nilon pinuh dicitak dijejeran interior dua compartments badag dipisahkeun ku lapisan seleting
    Ukuran: 30,5 × 23.5x46cm
    lengkep Gambar
    Produk Main kami
    Konsumén kami
    Kaunggulan kami
    Company kami
    Taros Kami
    FAQ

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali