Caps baseball, pensil Jigana, Sakola Kantong, pensil Holder, Trolley bagasi - Y & Q Pantun
  • 2018-12-05-1.48.00
  • banner1.236
  • banner236
  • b

Categories produk

sertipikasi

Tentang Kami

Jinhua Y & Q Pantun Co.LTD, mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir nu husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi rupa-rupa kantong, midang jeung asesoris fashion. Sakabéh produk matuh standards.We kualitas internasional anu lokasina di Jinhua Kota, Propinsi Zhejiang kalawan aksés transportasi merenah. Ngawengku hiji wewengkon 6000 méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 150 pagawé, fasilitas kami ogé-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi nyandak urang kana ngajamin kapuasan customer

nempo More

Bérita paling énggal

  • dagang asing pareum ka mimiti alus, kalawan cross-wates impor e-commerce na ékspor up 47,8 persén
    03/01/19

    dagang asing pareum ka mimiti alus, wit ...

    Nilai total perdagangan asing Guangdong di Januari 2019 ngahontal rékaman luhur 630.2 miliar yuan (RMB), nepi 9.8 persen sataun-on-taun, kalawan ékspor of 389.14 miliar yuan na impor ti 241.06 miliar yuan ...
    maca deui
  • usaha swasta kahontal pertumbuhan ganda-angka
    03/01/19

    usaha swasta kahontal ganda-angka ...

    pausahaan swasta dipasang pertumbuhan ganda-angka, bari usaha-milik kaayaan edged handap. Dina Januari 2019, impor sarta ékspor usaha swasta di Guangdong ngahontal 318.46 miliar yuan, nepi 14.4 persen sataun-on-y ...
    maca deui