Grosir Kids 2D Kartun Minions Neoprene Mini Backpack Bahu Bags Bobot cahya

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Pola Koleksi:
KARTUN
Lining Material:
ora lining
Material utama:
Neoprene
Gaya:
fashion
Panggonan Asal:
CHINA
Jeneng merek:
minions
Panggil Model:
XHR1105
Koleksi:
Softback
Feature:
ora ana
Gender:
Unisex
Gunakake:
Day Backpack

Packaging & Delivery

Sade Unit:
item Single
Single ukuran paket: 
25X11X33 cm
Single bobot reged:
0,5 kg
Lead Wektu :
Jumlahe (Piece) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dipunrembag

Description Product
Jeneng Product
anak mini tas ransel
Panggil Gaya
XHR1105
Material
Neoprene
warna
biru
Size
24x10x32cm
Suit Kanggo
Anak lawas 1-5 taun
fitur
2D cute desain / entheng / kapasitas amba
Images rinci
Products utama kita
Kaluwihan kita
Pelanggan kita
Company kita
Contact Us
FAQ

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk