Minions hardtop EVA School Pencil Case Stationery Pencil Bags Grosir

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    Kothak potlot
    Material:
    EVA
    anyar:
    Ora
    Gunakake:
    Sekolah & Kantor
    Panggonan Asal:
    CHINA
    Jeneng merek:
    minions
    Panggil Model:
    XHRJH124
    Size:
    20x12x4.8cm

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    Single ukuran paket: 
    30X16X8 cm
    Single bobot reged:
    0,4 kg
    Lead Wektu :
    Jumlahe (Piece) 1 - 100 > 100
    Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dipunrembag
    Description Product
    Jeneng Product
    cilik potlot EVA
    Panggil Gaya
    XHRJH124
    Material
    EVA
    warna
    kuning
    Size
    20x12x4.8cm

    fitur

    Nyetak dening entheng, anti banyu lan shockproof EVA, awet lan hotspot
    Wide bolong mbukak kanthong saéngga kanggo nyimpen macem-macem item nulis
    slot 6 potlot ing tutup tengah lan papan liyane ing tutup ing
    cilik multi-fungsi kang bisa digunakake kanggo nyimpen maneka nulis utawa sijine ing Kosmetik minangka tas makeup
    Images rinci
    Products utama kita
    Kaluwihan kita
    Pelanggan kita
    Company kita
    Contact Us
    FAQ

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk