Babagan awake dhewe

Jinhua Y & Q Fashion Co.LTD punika Produsèn profesional lan exporter kang specialized ing riset, pembangunan lan produksi macem-macem tas, huruf lan aksesoris fashion. Kabeh produk tundhuk karo standards.We kualitas internasional sing dumunung ing Jinhua City, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep. Panutup area 6000 meter, kita saiki duwe luwih saka 150 karyawan, fasilitas Kita uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi mbisakake kita kanggo njamin customer kepuasan, Wiwit 2012, kita cooperated karo akeh merek misuwur lan dadi idin eksklusif saka Disney, Madagaskar, Kumamon, lan minions. Kanthi rega cukup lan layanan sawise-sale dipercaya, kita wis dadi supplier tombol Wal-Maret, Carrefour, metro, Tesco, lan toko domestik lan internasional liyane kondhang, karo akeh taun saka pengalaman ing produksi OEM lan Potongan, kita kudu kapercayan kanggo nepaki syarat karo rega competitive, produk kualitas apik, layang punctual. Welcome hubungi kita kanggo bisnis sesambetan mangsa lan Teknologi sukses!

Jinhua Y & Q Fashion Co.LTD