16 "Minions Kids ABS nindakake-ing Suitcase Trolley Case Travel Luggage Kanthi Wheels

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Departemen Jeneng:
    anak
    Koleksi:
    Material:
    ABS
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    minions
    Panggil Model:
    XHR612022

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    Single ukuran paket: 
    32X25X48 cm
    Single bobot reged:
    3.0 kg
    Lead Wektu :
    Jumlahe (Piece) 1 - 100 > 100
    Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dipunrembag
    Description Product
    Material : lightweight and durable polycarbonate ABS
    Desain Cute karo kabeh-liwat Minions Printing
    nilon Kanthi dicithak diantrekake interior karo loro kompartemen amba dipisahake dening lapisan zipper
    Size: 30,5 × 23.5x46cm
    rincian Image
    Products utama kita
    Pelanggan kita
    Kaluwihan kita
    Company kita
    Contact Us
    FAQ

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk