Caps Baseball, Pencil Case, School Bag, Pencil Holder, Trolley Luggage - Y & Q Fashion
  • 2018-12-05-1.48.00
  • banner1.236
  • banner236
  • b

Kategori Product

Certification

Babagan awake dhewe

Jinhua Y & Q Fashion Co.LTD, iku sawijining perusahaan profesional lan exporter kang specialized ing riset, pembangunan lan produksi macem-macem tas, huruf lan aksesoris fashion. Kabeh produk tundhuk karo standards.We kualitas internasional sing dumunung ing Jinhua City, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep. Panutup area 6000 meter, kita saiki duwe luwih saka 150 karyawan, fasilitas Kita uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi mbisakake kita kanggo njamin customer kepuasan

ndeleng More

Latest News

  • perdagangan njawi rangkah ingkang mati kanggo wiwitan apik, karo salib-wewatesan impor e-commerce lan ekspor munggah 47,8 persen
    03/01/19

    perdagangan njawi rangkah ingkang mati kanggo wiwitan apik, pinter ...

    Ing Nilai total perdagangan manca Guangdong ing Januari 2019 tekan dhuwur rekaman 630.2 milyar yuan (RMB), munggah 9.8 persen taun-taun, karo ekspor saka 389.14 milyar yuan lan impor saka 241.06 milyar yuan ...
    maca liyane
  • Enterprises pribadi ngrambah wutah pindho digit
    03/01/19

    Enterprises pribadi ngrambah pindho digit ...

    perusahaan swasta sing dikirim wutah pindho digit, nalika negara-diduweni Enterprises edged mudhun. Ing Januari 2019, ing impor lan ekspor Enterprises pribadi ing Guangdong ngrambah 318.46 milyar yuan, munggah 14,4 persen taun-ing-y ...
    maca liyane